Velkommen

27. juli 2015

LUMO har fået ny kollega med ansættelsen af bygningskonstruktør Brian Mikkelsen. Læs mere »


LUMO vinder konkurrence om Brenderup Aktivitetscenter

16. april 2015

LUMO Arkitekter har i samarbejde med Gregersen & Olsson rådgivende ingeniører og totalentreprenør Erik Møberg A/S vundet konkurrencen om udvidelse af Brenderup Aktivitetscenter. Læs mere »


Ærøskøbing Kajakhus

16. april 2015

LUMO Arkitekter har som en del af ” Blå Støttepunkter i Det Sydfynske Øhav” tegnet et Kajakhus til Ærøskøbing havn Læs mere »


1. spadestik til 63 boliger på Egå Mosevej

20. marts 2015

På en dejlig solskinsforårsdag satte formanden for Boligforeningen 10. marts 1943 Preben Thomsen, forretningsfører Anni Øhrberg og JCN´s regnionschef Lars Adamsen spaden i jorden for igangsættelsen af byggeriet af 63 nye ét og toplans boliger. Læs mere »


Prækvalifikation – Brenderup Aktivitetscenter

01. marts 2015

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Gregersen & Olsson rådgivende ingeniører og totalentreprenør Erik Møberg A/S blevet prækvalificeret til udvidelse af Brenderup Aktivitetscenter.  Læs mere »


Rejsegilde – Hjørring Stadion

19. januar 2015

På en stormfuld fredag blev der afholdt rejsegilde ved Hjørring Stadion. En succesfuld markering af et positivt samarbejde, overholdte tidsplaner og de konstruktive elementers stabilitet stod sin første prøve i stormen. Det nye stadionbyggeri er tegnet som passivhus og indarbejder ligeledes en række nye bæredygtighedsaspekter fra DGNB. Vi ser frem til en intens byggeperiode med fortsat godt... Læs mere »


Shelter - indvielse af Blåt Støttepunkt v. Ristinge Havn

17. januar 2015

Fredag d. 16. januar blev den første shelterplads fejret med en festlig sammenkomst på Ristinge Havn. Med en varmende og fantastisk velsmagende fiskesuppe og en fremragende lokal brygget vinter øl blev en nye fase i det omfattende projekt indviet. I de næste par måneder monteres de resterende 42 præfabrikerede shelter på i alt 17 lokaliteter. Og med flotte ord med på vejen fra borgmester Bjarne... Læs mere »


Rejsegilde – Nøjkærhus

02. januar 2015

Et velbesøgt rejsegilde markerede kort før jul en succesfuld og oplevelsesrig fremdrift af KFUM Spejdernes nye faciliteter ved Nøjkærhus. De kommende uger byder på montering af glastaget og opsavning af 45 kvadratmeter brændefacade. Byggeriet er udviklet med støtter fra Lokale- & Anlægsfonden. Vi glæder os til indvielsen primo marts 2015. Læs mere om projektet Læs mere »


18. december 2014

Tak for et år med succesfulde projekter, samarbejder og unikke oplevelser. Læs mere »


Vundet - Bredballegård

24. oktober 2014

Om- og tilbygning til Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus i Mårslet Læs mere »


Blå Støttepunkter i det Sydfynske Øhav - Shelters

13. august 2014

Vores shelterprojekt til de Blå Støttepunkter i det Sydfynske Øhav er sendt i udbud. For Naturturisme I/S er vi nu så langt med de 44 shelters til 16 forskellige placeringer langs de fynske kyster. at vi forventer at kunne kontrahere en hovedentreprise primo september. Læs mere »


Vundet – Hjørring Stadion

01. juli 2014

LUMO Arkitekter har i samarbejde med Lund & Staun A/S, Sloth Møller ingeniører samt Regnbuen Arkitekter vundet konkurrencen om Danmarks mest bæredygtige stadionbyggeri for Hjørring Kommune. Projektet indeholder 2 nye idrætshaller, omklædningsfaciliteter, café samt overdækket tribuneafsnit i forbindelse med den eksisterende fodboldbane.


Fladstrandsparken – byggeplads

30. juni 2014

Fladstrandsparken begynder for alvor at tage form. De første beboere er allerede flyttet ind i længehusene og terrassehusene mens gårdhavehusene først står klar til indflytning okt. 2014. Alle boliger er opført som lavenergiklasse 2020.


Vundet - 63 boliger i Egå

19. juni 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med JCN Bolig A/S, Viggo Madsen ingeniører, ByMunch Landskab samt P+P Arkitekter kåret som samlet vinder af den nye bæredygtige lavenergibebyggelse i Egå for Boligforeningen 10.marts 1943. Vi glæder os til den kommende proces!


Prækvalifikation - Hjørring Stadion og Idrætshaller

07. april 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Regnbuen Arkitekter, SlothMøller Rådgivende Ingeniører og totalentreprenør Lund & Staun A/S blevet prækvalificeret til opførelse af 2 haller samt stadionfaciliteter.


Vundet - Hjallerup Idrætscenter

18. marts 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med P+P Arkitekter kåret som vinder af totalrådgiverkonkurrencen om udvidelse af eksisterende faciliteter og opførelse af en ny sports- og gymnastikhal i Hjallerup Idrætscenter. Projektet er udviklet med fokus på energioptimering og overholder kravene til lavenergiklasse 2015. Vi glæder os til den kommende proces!


Prækvalifikation – Boligforeningen af 10. marts 1943

20. februar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med JCN Bolig, Ingeniørfirmaet Viggo Madsen, byMUNCH by- og landskabsdesign samt P+P Arkitekter blevet prækvalificeret til totalentreprisekonkurrence om udvikling af 63 almene boliger i Egå.


1. præmie - Blå Støttepunkter i Det Sydfynske Øhav

06. februar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Sloth Møller rådgivende ingeniører og Øhavets Smakkecenter kåret som vinder af totalrådgiverkonkurrencen om etablering af Blå Støttepunkter i Det Sydfynske Øhav. Læs mere »


Prækvalifikation – Hjallerup Idrætscenter

02. februar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med P+P Arkitekter blevet udvalgt til totalrådgiverkonkurrencen om en udvidelse af eksisterende faciliteter og opførelse af en ny sportshal i Hjallerup. Projektet skal udføres med fokus på energioptimering og overholde kravene til lavenergiklasse 2015.


Prækvalifikation - Skjern Bank Arena

03. januar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Regnbuen arkitekter, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, Landskab Aarhus og totalentreprenør STB Byg A/S blevet prækvalificeret til om- og tilbygning af Skjern Bank Arena.


[1]  2  3  4  >>