LUMO på biennalen i Venedig.

07. januar 2016

LUMO er udvalgt til at være en del af det officielle danske bidrag på Den Internationale Arkitekturbiennale i Venedig i 2016. Læs mere »


Rejsegilde Egåmosevej

10. december 2015

Med en snart afleveret etape 1 og tagkassetter på boligerne i to etager blev der i regn og rusk afholdt rejsegilde. Læs mere »


Ærøskøbing Kajakhus - aflevering

09. oktober 2015

Marstals Kajakklubs nye kajakhus står nu færdigt på Ærøskøbing Havn og inden længe flytter udstyret og brugerne ind. Læs mere »


Arkitekturpris Silkeborg - Nøjkærhus

01. oktober 2015

På Arkitekturens Dag er Nøjkærhus blevet præmieret med hædrende omtale af Silkeborg Kommune. Vi takker for anerkendelsen.  Læs mere »


Rejsegilde - Brenderup Aktivitetscenter

30. september 2015

På en smuk fynsk efterårsdag blev der afholdt rejsegilde ved Brenderup Aktivitetscenter.  Læs mere »


Frederikshavn Byfonds Arkitekturpris - Fladstrandsparken

25. september 2015

LUMO Arkitekter har modtaget Frederikshavn Byfonds Arkitekturpris 2015 for ”et godt eksempel på nutidig og spændende arkitektur – en kulturarv til fremtiden”.  Læs mere »


Bredballegård Natursskole

11. september 2015

LUMO Arkitekter er totalrådgiver for Jordbrugets Uddannelsescenter ifm. opførelsen af en ny naturskole til Bredballegård i Mårslet. Læs mere »


Indvielse - Hjørring Stadion

06. august 2015

Femhøje Idrætscenter blev, på fornemmeste vis, indviet med taler, hurraråb og fodboldkamp mellem bygherrerne og håndværkerne. Byens borgmester, Arne Boelt, havde i dagens anledning påtaget sig rollen som dommer og Jørgen Herbert var på plads i kommentatorboksen.  Læs mere »


Prækvalifikation – Ungdomsby Gellerup

03. august 2015

LUMO Arkitekter er prækvalificeret til konkurrencen om Ungdomsby Gellerup for Brabrand Boligforening Læs mere »


Velkommen

27. juli 2015

LUMO har fået ny kollega med ansættelsen af bygningskonstruktør Brian Mikkelsen. Læs mere »


LUMO vinder konkurrence om Brenderup Aktivitetscenter

16. april 2015

LUMO Arkitekter har i samarbejde med Gregersen & Olsson rådgivende ingeniører og totalentreprenør Erik Møberg A/S vundet konkurrencen om udvidelse af Brenderup Aktivitetscenter. Læs mere »


Ærøskøbing Kajakhus

16. april 2015

LUMO Arkitekter har som en del af ” Blå Støttepunkter i Det Sydfynske Øhav” tegnet et Kajakhus til Ærøskøbing havn Læs mere »


1. spadestik til 63 boliger på Egå Mosevej

20. marts 2015

På en dejlig solskinsforårsdag satte formanden for Boligforeningen 10. marts 1943 Preben Thomsen, forretningsfører Anni Øhrberg og JCN´s regnionschef Lars Adamsen spaden i jorden for igangsættelsen af byggeriet af 63 nye ét og toplans boliger. Læs mere »


Prækvalifikation – Brenderup Aktivitetscenter

01. marts 2015

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Gregersen & Olsson rådgivende ingeniører og totalentreprenør Erik Møberg A/S blevet prækvalificeret til udvidelse af Brenderup Aktivitetscenter.  Læs mere »


Rejsegilde – Hjørring Stadion

19. januar 2015

På en stormfuld fredag blev der afholdt rejsegilde ved Hjørring Stadion. En succesfuld markering af et positivt samarbejde, overholdte tidsplaner og de konstruktive elementers stabilitet stod sin første prøve i stormen. Det nye stadionbyggeri er tegnet som passivhus og indarbejder ligeledes en række nye bæredygtighedsaspekter fra DGNB. Vi ser frem til en intens byggeperiode med fortsat godt... Læs mere »


Shelter - indvielse af Blåt Støttepunkt v. Ristinge Havn

17. januar 2015

Fredag d. 16. januar blev den første shelterplads fejret med en festlig sammenkomst på Ristinge Havn. Med en varmende og fantastisk velsmagende fiskesuppe og en fremragende lokal brygget vinter øl blev en nye fase i det omfattende projekt indviet. I de næste par måneder monteres de resterende 42 præfabrikerede shelter på i alt 17 lokaliteter. Og med flotte ord med på vejen fra borgmester Bjarne... Læs mere »


Rejsegilde – Nøjkærhus

02. januar 2015

Et velbesøgt rejsegilde markerede kort før jul en succesfuld og oplevelsesrig fremdrift af KFUM Spejdernes nye faciliteter ved Nøjkærhus. De kommende uger byder på montering af glastaget og opsavning af 45 kvadratmeter brændefacade. Byggeriet er udviklet med støtter fra Lokale- & Anlægsfonden. Vi glæder os til indvielsen primo marts 2015. Læs mere om projektet Læs mere »


18. december 2014

Tak for et år med succesfulde projekter, samarbejder og unikke oplevelser. Læs mere »


Vundet - Bredballegård

24. oktober 2014

Om- og tilbygning til Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus i Mårslet Læs mere »


Blå Støttepunkter i det Sydfynske Øhav - Shelters

13. august 2014

Vores shelterprojekt til de Blå Støttepunkter i det Sydfynske Øhav er sendt i udbud. For Naturturisme I/S er vi nu så langt med de 44 shelters til 16 forskellige placeringer langs de fynske kyster. at vi forventer at kunne kontrahere en hovedentreprise primo september. Læs mere »


[1]  2  3  4  5  >>