Nyt Plejecenter I Hammel

27. januar 2017

Vi har netop afleveret vores konkurrenceforslag til 81 nye plejeboliger og servicefaciliteter i et nyt plejecenter i Hammel. Forslaget er udarbejdet i samarbejde med totalentreprenør Poul Pedersen A/S, P+P arkitekter, Drias Rådgivende Ingeniører og BOGL landskabsarkitekter.


Almene boliger for Civica

04. juli 2016

LUMO Arkitekter er udvalgt til konkurrencen om 40 nye almene bæredygtige familieboliger i Årslev på Fyn. Læs mere »


Skamlingsbanken

30. juni 2016

LUMO er som totalrådgiver blevet prækvalificeret til konkurrencen om et nyt besøgscenter til Skamlingsbanken i Kolding. Læs mere »


Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter

30. juni 2016

LUMO Arkitekter er prækvalificeret til konkurrencen om nye visionære idrætsfaciliteter, som skal være et ankerpunkt i den store plan for området Kildegården. Læs mere »


Tøndermarsken

08. juni 2016

LUMO er i samarbejde med BOYE, v. Rico Boye Jensen og Karin Skovhus engageret til at udarbejde en handlingsplan til styrkelse af oplevelserne og adgangen til naturen i Højer og Tøndermarsken.  Læs mere »


Shelters fra oven

14. april 2016

Vores fotograf har været over Millinge Klint og Tåsinge, så det nu er muligt på forhånd at se shelterne i deres kystnære sammenhæng.  Læs mere »


IBA, Erhvervsakademi Kolding

07. april 2016

LUMO Arkitekter udvikler i samarbejde med totalentreprenør 5E, FRIIS & MOLTKE A/S og Rambøll et konkurrenceforslag til et nyt campusbyggeri på Gimbelgrunden i Kolding.


Best on Archilovers 2015 - Shelters i det Sydfynske Øhav

07. april 2016

Det er os til stor glæde, at tegnestuens shelters i det Sydfynske Øhav skiller sig ud blandt de mere end 50,000 projekter publiceret på Archilovers det seneste år.  Læs mere »


Architizer A+ Awards 2016

07. april 2016

Nøjkærhus Kulturhus er med i opløbet til Architizer A+ Awards 2016. Nøjkærhus er udvalgt som én af fem finalister i kategorien ”Sport and Recreation”. Vi er meget beærede over opmærksomheden, der hædrer tegnestuens innovative nyfortolkning af friluftsfaciliteterne i Virklund. Læs mere »


Billund Boligforening

07. april 2016

LUMO Arkitekter udvikler i samarbejde med totalentreprenør CASA A/S, Ingeniørfirmaet Constructa og GPP Arkitekter konkurrenceforslag til 65 lavenergiboliger med tilhørende fælleshus for Billund boligforening. Vi ser frem til en spændende proces.


Rejsegilde på Naturskolen i Mårslet

05. marts 2016

Sikkert under tag blev der fredag d. 4 marts afholdt rejsegilde på JU´s nye Naturskole. Læs mere »


LUMO på biennalen i Venedig.

07. januar 2016

LUMO er udvalgt til at være en del af det officielle danske bidrag på Den Internationale Arkitekturbiennale i Venedig i 2016. Læs mere »


Rejsegilde Egåmosevej

10. december 2015

Med en snart afleveret etape 1 og tagkassetter på boligerne i to etager blev der i regn og rusk afholdt rejsegilde. Læs mere »


Ærøskøbing Kajakhus - aflevering

09. oktober 2015

Marstals Kajakklubs nye kajakhus står nu færdigt på Ærøskøbing Havn og inden længe flytter udstyret og brugerne ind. Læs mere »


Arkitekturpris Silkeborg - Nøjkærhus

01. oktober 2015

På Arkitekturens Dag er Nøjkærhus blevet præmieret med hædrende omtale af Silkeborg Kommune. Vi takker for anerkendelsen.  Læs mere »


Rejsegilde - Brenderup Aktivitetscenter

30. september 2015

På en smuk fynsk efterårsdag blev der afholdt rejsegilde ved Brenderup Aktivitetscenter.  Læs mere »


Frederikshavn Byfonds Arkitekturpris - Fladstrandsparken

25. september 2015

LUMO Arkitekter har modtaget Frederikshavn Byfonds Arkitekturpris 2015 for ”et godt eksempel på nutidig og spændende arkitektur – en kulturarv til fremtiden”.  Læs mere »


Bredballegård Natursskole

11. september 2015

LUMO Arkitekter er totalrådgiver for Jordbrugets Uddannelsescenter ifm. opførelsen af en ny naturskole til Bredballegård i Mårslet. Læs mere »


Indvielse - Hjørring Stadion

06. august 2015

Femhøje Idrætscenter blev, på fornemmeste vis, indviet med taler, hurraråb og fodboldkamp mellem bygherrerne og håndværkerne. Byens borgmester, Arne Boelt, havde i dagens anledning påtaget sig rollen som dommer og Jørgen Herbert var på plads i kommentatorboksen.  Læs mere »


Prækvalifikation – Ungdomsby Gellerup

03. august 2015

LUMO Arkitekter er prækvalificeret til konkurrencen om Ungdomsby Gellerup for Brabrand Boligforening Læs mere »


[1]  2  >>