Vundet - Hjallerup Idrætscenter

18. marts 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med P+P Arkitekter kåret som vinder af totalrådgiverkonkurrencen om udvidelse af eksisterende faciliteter og opførelse af en ny sports- og gymnastikhal i Hjallerup Idrætscenter. Projektet er udviklet med fokus på energioptimering og overholder kravene til lavenergiklasse 2015. Vi glæder os til den kommende proces!


Prækvalifikation – Boligforeningen af 10. marts 1943

20. februar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med JCN Bolig, Ingeniørfirmaet Viggo Madsen, byMUNCH by- og landskabsdesign samt P+P Arkitekter blevet prækvalificeret til totalentreprisekonkurrence om udvikling af 63 almene boliger i Egå.


1. præmie - Blå Støttepunkter i Det Sydfynske Øhav

06. februar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Sloth Møller rådgivende ingeniører og Øhavets Smakkecenter kåret som vinder af totalrådgiverkonkurrencen om etablering af Blå Støttepunkter i Det Sydfynske Øhav. Læs mere »


Prækvalifikation – Hjallerup Idrætscenter

02. februar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med P+P Arkitekter blevet udvalgt til totalrådgiverkonkurrencen om en udvidelse af eksisterende faciliteter og opførelse af en ny sportshal i Hjallerup. Projektet skal udføres med fokus på energioptimering og overholde kravene til lavenergiklasse 2015.


Prækvalifikation - Skjern Bank Arena

03. januar 2014

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Regnbuen arkitekter, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, Landskab Aarhus og totalentreprenør STB Byg A/S blevet prækvalificeret til om- og tilbygning af Skjern Bank Arena.


Prækvalifikation – Blå Støttepunkter i Det Sydfynske Øhav

18. december 2013

LUMO Arkitekter er som totalrådgiver blevet prækvalificeret til konkurrencen om etablering af 17 Blå Støttepunkter (shelter- og opholdspladser) langs det Sydfynske Øhavs kyster. Lokaliteterne er udpeget i henhold til Friluftsstrategien for Det Sydfynske Øhav og fordelt på de 4 sydfynske kommuner. Læs mere »


Nøjkærhus – KFUM spejderne i Silkeborg

05. december 2013

Lokale og Anlægsfonden har udvalgt LUMO Arkitekter som totalrådgiver i forbindelse med udviklingsprojektet ”Ombygget spejderliv” for KFUM-spejderne i Silkeborg. Læs mere »


Prækvalifikation - 36 boliger i Elev for Aarhus Kommune

19. september 2013

LUMO Arkitekter er blevet prækvalificeret til at udarbejde konkurrenceforslag til 36 boliger for borgere med udviklingshæmning. Projektet udvikles i samarbejde med JFP og Midtconsult.


1. præmie - Bygholm Landbrugsskole

18. september 2013

LUMO Arkitekter er i samarbejde med totalentreprenør Erik Møberg og ingeniør SlothMøller kåret som vinder af konkurrencen om en ny undervisningsbygning til Bygholm Landbrugsskole i Horsens.


Prækvalifikation - Boligforeningen Vesterport

05. juni 2013

LUMO Arkitekter er blevet prækvalificeret til at udarbejde konkurrenceforslag til renovering og ombygning af 165 boliger i Engparken, Frederikshavn. Projektet udvikles i samarbejde med BM Byggeindustri, Sloth Møller, Arkplan samt Bjerg Arkitektur. Projektet vil blive udviklet med særlig fokus på bæredygtige og energioptimerende tiltag.


Vejlskovgård publiceret

10. maj 2013

Vores "Fremtidens Landbrugsbyggeri"-projekt ved Odder er med i den seneste udgave af det italienske magasin CASABELLA og i årets 3. udgave af det østrigske tidsskrift energie:bau


Fladstrandsparken – byggeplads

09. april 2013

Fladstrandsparken tager for alvor form og længehusene er nu monteret på byggepladsen. De 84 boliger opføres med fokus på energirigtige og bæredygtige løsninger og er bl.a. forsynet fra eldrevne varmepumper og 600 m2 solceller. De første 31 boliger står indflytningsklar den 1. aug. 2013 og den sidste etape af Fladstrandsparken står færdig omkring 1. oktober 2014.


Prækvalifikation – Hinnerup Kollegiet

07. januar 2013

LUMO Arkitekter er i samarbejde med Søren Jensen, rådgivende ingeniører og Myhlenberg A/S blevet prækvalificeret til totalentreprisekonkurrence om udvidelse af Hinnerup Kollegiet. Kollegiet er et bo- og dagtilbud for voksne med en diagnose inden for Autisme spektret.


Skanderborg Ungdomsskole

04. januar 2013

LUMO Arkitekter er udvalgt til modernisering af Skanderborg Ungdomsskole. Projektet omhandler udvidelse og ombygning af administrations- og forberedelseslokaler i det eksisterende byggeri i Højvangen, Skanderborg.


Kræftens Bekæmpelse i Roskilde

31. oktober 2012

LUMO Arkitekter udvikler i samarbejde med HHM A/S, Grassat Landskab og Bascon konkurrenceforslag til et nyt rådgivningscenter i Roskilde for Kræftens Bekæmpelses. Det nye center skal arkitektonisk være med til at øge livskvaliteten for kræftpatienter og deres pårørende. Projektet er et partnerskab mellem Kræftens Bekæmpelse og Realdania.


Indvielse - Åben Stald

05. september 2012

Onsdag d. 12. september 2012. Vi inviterer hermed til indvielsen af det Realdania støttede byggeri "Vejlskovgård - Fremtidens Landbrugsbyggeri". Læs mere »


Fladstrandsparken – 1. spadestik

19. august 2012

Den 15. august fik Boligforeningen Vesterports afd. 30 ved Gl. Skagensvej sit navn: Fladstrandsparken. Med det første spadestik markerede formand Willem Kulk, opstarten af 84 lavenergiboliger opført som lavenergiklasse 2020.


Sommerferie 2012

11. juli 2012

LUMO Arkitekter holder sommerferie i uge 29, 30, 31 Vi ønsker alle en rigtig god sommer.


Prækvalifikation Fremtidens Børnehjem i Kerteminde

28. maj 2012

LUMO Arkitekter er som totalrådgiver blevet prækvalificeret til projektkonkurrencen om fremtidens børnehjem i Kerteminde. Nye idéer og trygge rammer skal styrke børn og unges muligheder for at klare sig godt videre i livet. Vores projektteam består af Moe & Brødsgaard, GBL – by & landskabsplanlægning samt Passivhus.dk. Vi ser frem til en spændende opgave.  Læs mere »


Prækvalifikation – Arbejdernes Andels Boligforening

25. april 2012

LUMO Arkitekter er blandt 30 ansøgere udvalgt til at tegne konkurrenceforslag om 46 nye boliger i Hjortshøj for AAB. Tegnestuen arbejder i konkurrenceteam med BM Byggeindustri, Hundsbæk & Henriksen A/S og Prisme Arkitekter. Byggeriet vil blive udviklet med særlig fokus på bæredygtige tiltag og alternative energiløsninger.


[1]  2  3  >>